Koristi korišćenja Taffix-a

Koristi korišćenja Taffix-a

Nesigurna vremena zahtevaju krajnje mere

Jedna od “lepih” stvari u vezanih za trenutnu pandemiju je da ona ne pravi razliku između bogatih i siromašnih, različitih polova, uzrasta, naroda, političkih pripadnosti. Pogađa svakog bez razlike i zahteva od svakoga od nas da budemo izuzetno oprezni i obazrivi.
Čak i ako nastavimo da nosimo maske i održavamo fizičku distancu, pametno je usvojiti još jedan vid lične zaštite u cilju očuvanja zdravlja, kako bismo bili bezbedni i zaštićeni od infekcije.

Vratimo se normalnom životu sa Taffix®-om

Taffix® nam u osnovi pruža sekundarni sloj zaštite kao i priliku da vratimo svoj život u normalu. Koristeći ovaj preparat, pre odlaska u kancelariju, teretanu, restoran ili muzej, u mogućnosti smo umnogome smanjimo rizik da nas virusi koji se prenose vazduhom zaraze kroz nosnu šupljinu.
Koristeći Taffix®, ne samo što štitimo sebe, već se možemo osloboditi straha koji nas je sprečavao da radimo stvari koje volimo i družimo se sa ljudima do kojih nam je stalo.

Ponovno uspostavljanje normalnog života, poslovanja i oporavak ekonomije

Nije u pitanju samo zaštita nas samih. Moramo da mislimo i na prijatelje, porodicu, kolege, komšije i ljude sa kojima se svakodnevno srećemo. Time što podižemo svest i bivamo društveno odgovorni, omogućavamo bolnicama da nastave da pružaju zdravstvenu zaštitu celoj populaciji, i činimo da škole i fakulteti ponovo budu bezbedni. Igramo svoju ulogu u vraćanju putovanjima, ponovnom uspostavljanju normalnog poslovanja hotela, barova, restorana i time pružamo svetu mogućnost da uživa u sitnicama koje život znače.

Celokupna lična zaštita

Iako Taffix® može da nam pomogne u trenutnoj pandemiji, itekako je efikasan i u borbi protiv virusa gripa i ostalih virusa koji se prenose vazduhom. Štiti nas od redovnog, sezonskog gripa kojim se možemo zaraziti na poslu, u avionu ili od nekoga koga sretnemo u liftu.

Sa Taffixom ste spremni. Uvek i svuda.